keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

24.4.2013

Heipsun!
Sunnuntaina oli sitte seuran kevätnäytös ja itelleni viimenen laatuaan.
Valmennettavien esitykset meni superhyvin ja omaki ihan mallikkaasti vaikka sairaana olinki.
Eilen oli vielä vikat valmentamiset ja kyllä tuli iso itku. Eka yheltä tytöltä ku kurvas viestissä maaliin, aka parketille, otsa eellä ja sitte toisella ku polkas itteään polvella nenään flikua tehessä. Ja lopuks sitte tietysti vielä miulta.
Alotin valmentamaa 2007 ja kyllä tuohon touhuun kiinty niin kovasti että en ois alussa uskonukkaa. Se on vaan maailman paras tunne ku joku oppii uuen jutun ekaa kertaa ja kattoo sinuu sen liikkeen jälkee silmät loistaen ja onnesta nauraen. Aivan priceles.

Mutta toisiin juttuihin.
Lauantaina alkais kesätyöt taas torilla ja sitä ennen pitäs saada luettuu pääsykokeisii. Mediayhteiskunnan (journalistiikkaan) ehin lukemaan kyllä, mutta kauppiksen kolmeen kirjaan en taia ehtiä sen kummemmin paneutumaan, on sen verran tujua tekstiä. Päätin että panostan nyt vaan siihe yhteisöviestintään ja journalistiikkaan koska nuo kauppiksen viimevuosien kokeet on netistä hiukan asiaa tutkittuani aika hikisiä.
Oishan siinä sitte vielä se remppakin (johon en oo koskenukkaa kahteen viikkoon). Ja ruvetaan remppaa vielä kotonaki ja muuttoo pitäs sit heinäkuun lopulla tekemään nii huh huh. Onhan tuota turinata.

Ens viikolla ois jo vappu?! Huh huh, tuli kyllä nurkan takaa.
Oon varmaan töissä sillon että eipä oo siihenkää suurempia suunnitelmia.
Sitte se oiski jo juhannus ja Ville pääsee lopullisesti kotii ja voi hoitaa sen rempan loppuu ;)

Nyt voisin tehä harkattoman viikon kunniaks pikareenin ja sitte suunnata saunan kautta pyörällä kattomaan vähän teatteria !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti